Netissä suorittamasi ilmoittautuminen on kaikissa tapauksissa sitova, ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Varmista, että osoitteesta anna@pawsiteam.fi -tulevat sähköpostit tulevat postilaatikkoosi eivätkä esimerkiksi roskapostiin. Kursseihin liittyvät tiedotukset hoidetaan sähköpostin kautta.
Kaikki tiedustelut, kysymykset ja yhteydenotot hoituvat parhaiten sähköpostitse 
anna@pawsiteam.fi
Puhelinsoittoihin emme pysty kouluttaessamme valitettavasti vastaamaan.

Koiran juoksu tai sairaus on ehdoton osallistumiseste koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:

Koulutuksiimme ilmoittaudutaan ennakolta verkkokaupassa. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään hyväksymään toimitusehdot, joten ilmoittautuminen katsotaan näiden ehtojen hyväksymiseksi. Ilmoittautuminen on aina sitova.

Vakiryhmäpaikka on sitova ja siinä on kuukauden irtisanomisaika. Ilmoitathan siis ajoissa, mikäli haluat lopettaa vakiryhmässä harjoittelemisen.

Poissaolot
Jos koirallasi alkaa juoksu tai koirasi sairastuu ilmoita siitä mahdollisimman ajoissa sähköpostitse anna@pawsiteam.fi

Korvaustunteihin on oikeus seuraavissa tapauksissa:

– Koira sairastuu
-> Sairauden ollessa lyhytaikainen (esim. yksi viikko) sovitaan kouluttajan kanssa mahdollisesta korvaustunnista. Pidemmissä sairastapauksissa toimita eläinlääkärin todistus, jolloin sovitaan jatkosta.
Sairaspoissaolosta tulee ilmoittaa viimeistään kurssipäivänä ennen klo 9, ollakseen oikeutettu korvaustuntiin!

– Koiralla alkaa juoksut
-> Juoksujen sattuessa, ilmoittakaa välittömästi kouluttajallenne. Jos juoksut alkavat ennen kurssin alkua, saatte kurssin hintaan oikeuttavan alennuskupongin verkkokauppaan. Mikäli juoksut tulevat kesken kurssin, saatte väliin jääneen verran korvaustunteja.

– Koronaan liittyvä sairaspoissaolo
Sairaspoissaolosta tulee ilmoittaa viimeistään kurssipäivänä ennen klo 9, ollakseen oikeutettu korvaustuntiin!

Poissaolo (esimerkiksi lomamatka), joka on ilmoitettu ennen kurssin alkua/vakiryhmässä viimeistään kuukauden alussa.

Korvaustunteja järjestetään tarpeen mukaan ja yleensä viikonloppuisin. Lisäksi mikäli vastaavalla kurssilla on tilaa, voi korvaaminen olla mahdollista myös näillä tunneilla. Peruskursseilla saat korvauskupongin, jonka voit käyttää mille tahansa korvaustunnille. Vakiryhmien ja lajikurssien osalta korvaustunnit sovitaan erikseen kouluttajan kanssa.
Korvaustunnit löytyvät täältä https://www.pawsiteam.fi/tuote/korvaustunti/
Edellämainituissa tapauksissa pyydä kouluttajaltasi korvauskuponki, jossa saat koodin, joka oikeuttaa korvaustunnille veloituksetta.

Vierailevien kouluttajien (koulutuspäivät, luennot) sekä muiden tapahtumien osalta (esimerkiksi möllikisat) ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa voit myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoita tästä viipymättä anna@pawsiteam.fi

Oikeudet muutoksiin kurssien aikatauluissa, tapahtumapaikoissa tai kouluttajissa/tuomareissa pidätetään.
Mikäli tunti peruuntuu kouluttajasta riippuvan esteen vuoksi, ensisijaisesti tämä paikataan korvaavalla tunnilla.

HUOM! Jokainen tapahtumiin/koulutuksiin osallistuva tai tapahtumapaikalla vieraileva vastaa itse omasta, lastensa sekä koiransa turvallisuudesta. Jokainen huolehtii omaisuudestaan ja vakuutusturvastaan liikkuessaan tapahtuma-alueella tai osallistuessaan tapahtumiin, ja vastaa itse koiransa mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Kurssilaisille ei ole erillistä vakuutusta.