Kurssit

Pawsiteam tarjoaa erilaisia kursseja Tampereella Hatanpäässä arjen sujuvoittamiseksi, sekä eri lajien kursseja, teemakoulutuksia ja vakiryhmiä positiivisen vahvistamisen metodein. Kouluttajamme ovat alan ammattilaisia ja lisää heistä voit lukea täältä.

Tavoitteemme on positiivisen kouluttamisen ja syvemmän ymmärtämisen avulla parantaa koirien hyvinvointia ja luoda parempaa suhdetta koiran ja omistajan välille. Perustammekin kaiken koulutuksemme siihen, että harrastukset ja koulutus tehdään koiran kanSSA, ei koiraLLA.

Koulutustapamme avulla opimme etsimään ja hyödyntämään koiran aitoa motivaatiota tehtävien tekemiseen. Annamme koiralle vaihtoehtoja vaikuttaa ja oivaltaa, myös lajitreeneissä. Treenit tehdään koiran näkökulmasta reilusti, koiran ominaisuuksia ajatellen. Tärkeintä ei ole päästä nopeasti näyttävään suoritukseen, vaan rakentaa yhdessä ymmärrystä ja yhteistyötä sekä tukitaitoja, joiden avulla päästään kestävämpään ja rennompaan lopputulokseen. Kaikki kurssimme pidetään aidoissa pienryhmissä, jotta kaikki saavat varmasti henkilökohtaista ohjausta.

Palveluvalikoimaan kuuluu myös käytösneuvonta ja yksilöohjaus.

Tampereen lämmin halli sijaitsee osoitteessa Lokomonkatu 11, 33900 Tampere.

Toimimme kolmessa toimipisteessä, Tampereella, Turussa ja Kaarinassa.

Turun seudun koulutukset.